Nyhetsbrev 1/2013 Godt nytt kunstår!

Detalj: Edvard Munch, Selvportrett med sigarett, 1895. Foto: Nasjonalmuseet

Detalj: Edvard Munch, Selvportrett med sigarett, 1895. Foto: Nasjonalmuseet

Godt nytt år til alle våre samarbeidspartnere i hele landet!

I 2013 feier vi 150 årsdagen for Edvard Munchs fødsel. Det vil prege mye av Nasjonalmuseets, Munchmuseets og Munch-kommunenes satsinger dette året. I tillegg til den store jubileumsutstillingen i Nasjonalgalleriet og Munchmuseet, skjer en lang rekke Munch-relaterte hendelser i innland og utland. Pionérprosjektet Munch i koffert turnérer nå Norge fra Svalbard til Oslo. Det digitale iPad-baserte verkstedet  Få øye på Munch følger både med Munch i koffert, og har en selvstendig turné i Horten og Kragerø i vinter og er et av Nasjonalmuseets tilbud til Den kulturelle skolesekken i hele landet. Få med på jubileets nettsted Munch150.no

Opptak fra Formidlingsseminaret nå tilgjengelig!

Vi har gledet oss over mange gode tilbakemeldinger fra Formidlingsseminaret i slutten av november. Alle foredragene ligger nå tilgjengelige for gjensyn, eller «nysyn», på Formidlingsseminar, her på arkivet. Foreløpig er de tilgjengelig frem til 1.mai 2013.

Som noen har lagt merke til, så har vi nå etablert en ny kategori her på vandreutstillingsbanken; Seminar/kurs. Her vil tidligere seminarer samles i arkiv, kommende seminarer/kurs vil kunne presenteres på et tidlig tidspunkt, og kunne bli en distribusjonskanal for informasjon om kompetansedelende tiltak for alle i nettverket. Vi gjør oppmerksom på det kommende seminaret om formidling av videokunst, den 24.mai, her i Oslo.

Godt år til alle, og ta kontakt hvis dere har noen spørsmål!

Facebook Twitter Email